Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem mentem be a kordonok közé
  2008-11-06 19:13:15, csütörtök
 
  Lengyel Károly : NOVEMBERBEN PESTEN TÜNTETŐKET TAPEROLNAK


2008. november 05. szerda, 22:48
Kedves magyar testvéreim!


Nem mentem be a kordonok közé. Sem én, sem sokan mások.

Történt, hogy a Stefánia úton a tót követség elé szervezett a jobbik tüntetést a dunaszerdahelyi labdarúgó mérkőzésen történt magyarellenes vérengzés miatt.
A rendőrök kitalálták ezt a jogellenes, és indokolhatatlanul, védhetetlenül mélyen megalázó úgynevezett ruházat átvizsgálást. Taperoltak a szó legszorosabb értelmében. Aki nem tartja nemi szervét nekik, az nem mehet be szerintük a kijelölt területre. Nem baj, hogy ez törvénytelen, de nekik ráfér a pofájukra.
A Jobbik és a Magyar Gárda nem tett semmit ennek ügyében. Senki kanális egy árva szóval nem mutatta be, hogy a cionistabérenc hatalombitorlók droidjai miként alázzák aszfaltra a magyarokat.

Kedves Magyar testvéreim!

Arra szeretnék kérni mindenkit, hogy ezentúl bármilyen rendezvény van, ne engedelmeskedjetek a rendőröknek. Hazugság, hogy csak a munkájukat végzik. Nem! Ezek úgy taperoltak végig mindenkit tokától bokáig, mintha valamennyi egy-egy buzi volna.
Súlyos jogsérelem érte a tüntetésre igyekvő magyarokat. Ez a rendőri atrocitás végletekig és megengedhetetlenül megalázó. Kicsit várunk még, és a jogvédő szakértői nem lépnek fel ez ellen, akkor hamarosan testüregi átvizsgálás nélkül nem lehet a majomketrecekbe bemenni.

Nem feladtam, hanem leköptem a beléptető kapujukat és eljöttem, mielőtt a vacsorámat is kicsalja belőlem a kékek látványa.
El is lehet innen menni. Kit érdekel, hogy ő éppen a gyurcsány pénzén szemkilövetőnek állt be. Nem kell egyik sem. Ugyanúgy terpeszben fészkelődtek a magyar Himnusz alatt, mint tették a Deák téren október 23-án, sőt akkor is meg most is járt a szájuk a rágógumival. És ha valaki szólt ezért, még vigyorgott is az idegenbérenc.
Fapofával nézték az embereket. Fapofával letaperoltak mindenkit, ráadásul némelyik rendőrnél egy kis élvezettel teli szemcsillanást is véltem felfedezni. De lehet, hogy az előnytelen utcai világítás tette ilyenné.

Történt pedig, hogy egy jóval hetven év feletti férfit azért vezetett ki az állatja, mert vagy két tucat almát talált a kicsi szütyőjében, amit a kisunokájának hozott a kertjéből. Az iszap-agyúja ezt dobálni való fegyvernek ítélte, és karonfogva kivezette két darab rendőr a területről. Egy darab üres sörösdobozért kivezettek embert, hogy a lába alig érte a földet.

A nemzeti közelinek mondott Lánchíd rádió elérhetetlen a város egyik jelentős tüntetése idején, a HírTV pedig egy egész órán keresztül ígérte, hogy küldenek riportert a kapukhoz. Hiába követeltem, hogy a tárgyilagos közszolgálatiság jegyében szíveskedjenek élőben bemutatni országnak világnak, miként bánnak a rendőrök jogtalanul a magyar emberekkel.
Ennyit a hőn szeretette nemzeti kanálisokról!

Továbbá szeretném üzenni a Jobbiknak és a Magyar Gárdának, szíveskedjenek jogászokkal és kamerákkal felvértezve érkezni legközelebb, hogy megakadályozzák a törvénysértéseket!
A híveiket, tagjaikat, szimpatizánsaikat meg kellene védeni a buzikhoz hasonló taperolástól. Nem gondolják kedves radikálisok? Ugyanis nagyon sokan ezért hagytuk ott a rendezvényt. Nem gondoskodtak saját rendező gárdával a kielégítő és megfelelő helyszíni biztosításról. A rendőrségnek nem áll jogában ilyen és hasonló intézkedésrendszert alkalmazni becsületes emberekkel szemben.
Aljas és mocskos magatartás, amit ezek tesznek! Ez ma már természetesen nem lehet vita tárgya.

Kedves magyar testvéreim!

Az elkövetkező napokban lesz még néhány rendezvény, amelyek erősen köthetők a tót állatok magyarveréséhez. Azt szeretném kérni a rendezvények szervezőitől, minden jogi eszközzel hasson oda, hogy ne játsza a nagyfejűt akármelyik rendőr. Egyik se!
Ugyanis ne felejtsük el, hogy a rendőrök a mi pénzünkből érettünk szolgálnak, és nem fordítva. A köz szolgái ők szolgálatuk minden percében, közpénzekből.
Nem vagyok hajlandó palesztin módjára majomketrecben terelgettetni magam, amikor létezik szabad élet is. Mert ezek a rendőrök az ottaniak tanítványai, nem titkoltan onnan is hozattak kiképzőket a cionista vörös fenevadak. Minket pedig palesztinként kezelnek.
Például ilyen rendőrök nélkül sokkal szebb és békésebb az élet!
Lehet nekik beteget is jelenteni. A többi csak kék rizsa! Miért nem álltak félre, amikor több irányból sok száz ember követelte a buzijellegű akciójuk abbahagyását.
A jogvédő szervezetek szintén elérhetetlenek voltak ebben az időben.
A vörös cionisták tehát ezzel próbálják szemek kilövése nélkül visszaszorítani a tiltakozásokat. Jelzem, ügyes, csak éppen mocskos módon megalázza a magyarokat, túl azon, hogy törvénytelen.

Sürgősen gondolkodni szükséges ennek az aljas trükknek az ellenszerén! Méghozzá tömegesen!
Nem lehet igaz, hogy az emberek annyira belemennek egy ilyen aljas játékba, hogy szétteszik kezüket lábukat a buzizó rendőrnek.
Inkább a majomketrecen kívül!

Elég volt ezekből a droidokból! Elég volt a vörös csürhéjükből, meg a libsi aljadékaikból!
Kergetésre várnak. Minden idegszáluk arra van ráhangolva, mikor lépnek egy jó nagyot az emberek, hogy ismét lehessen szemeket kilövetni, viperázni, gumibotozni, harci gázt fújni a véreik tüdejébe. Eszement bagázs! Csak erről az erőszakról szól az életük, mert félnek. Tudják pontosan, hogy a népnek olyan nagyon elegük van belőlük, és gyűlölik őket, hogy a cérna a szakadás helyén már felfeslett.

Add uram, hogy ez a cérna mielőbb elszakadjon! Adj Uram erőt a kergetésükre, és méltó megbüntetésükre.
Nem lehet igaz, hogy ezek a szörnyeteg népirtó hóhérok kihúzzák a következő választásig. Ha csak nem a fidesz a törvényesség látszatának keltésével megint békességre hangolja a gyanútlanul kiszolgáltatott tömegeket.
Lehet másképpen is választani. Például nem a vörösöket és a libsiket, mint a pokol fattyúit. Például nem a műanyagellenzéket.

Például lehet kergetni is. Droidostól. Csókosostól. Minél előbb, annál nagyobb az esélye a magyaroknak az emberi módon történő világvihar túlélésre.

Mikor érti meg végre ez a kék csürhe, hogy a magyar embereket kell védenie jelszava szerint a tolvajoktól, rablóktól, hazaárulóktól és idegen hódítóktól? Hogy ne a kisember utolsó baromfiját lopják el útszéli sihederek. Hogy ne a munkában megfáradt embereket zsebeljék ki fényes nappal magyarul talán nem is értő hordalékok. Hogy a közpénzek sikkasztói, meg a vesztegetéseket elváró hivatalnokok ne basáskodhassanak ebben az országban!
Mert ha későn ébrednek a kék egyenruhások, esetleg nem lesz munkájuk a kivetkőztetésük után, mert nem kellenek senkinek. Nem kellenek. El is lehet innen menni, mint megrendelőjük hisztériázta. Hát menjenek is jó messzire, hogy többé ne fordulhasson elő, amit ezek a beszélő szénvegyületek megengedtek maguknak ma este is!


Budapest, 2008. november 5.

Lengyel Károly
Kárpáti Harsona munkatársa


Kárpáti Harsona
szerkesztoseg@karpatiahrsona.info

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük.

http://karpatiharsona.info/index.php?option=com_content&view=article&id=2 57:lengyel-karoly--novemberben-pesten-tuentetket-taperolnak&catid=51:szellemi -muhely&Itemid=86
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: közszolgálatiság, basáskodhassanak, majomketrecekbe, szemkilövetőnek, vesztegetéseket, kiszolgáltatott, megakadályozzák, magyarveréséhez, megbüntetésükre, dunaszerdahelyi, hatalombitorlók, visszaszorítani, kivetkőztetésük, szíveskedjenek, szénvegyületek, karpatiharsona, elérhetetlenek, tiltakozásokat, cionistabérenc, karpatiahrsona, szemcsillanást, majomketrecben, aljadékaikból, majomketrecen, magyarellenes, hazaárulóktól, palesztinként, terelgettetni, védhetetlenül, természetesen, biztosításról, sörösdobozért, szerkesztoseg, megrendelőjük, kisunokájának, csürhéjükből, kordonok közé, jobbik tüntetést, dunaszerdahelyi labdarúgó, rendőrök kitalálták, kijelölt területre, árva szóval, cionistabérenc hatalombitorlók, munkájukat végzik, tüntetésre igyekvő, rendőri atrocitás, jogvédő szakértői, majomketrecekbe bemenni, beléptető kapujukat, kékek látványa, gyurcsány pénzén, magyar Himnusz, Lengyel Károly, NOVEMBERBEN PESTEN TÜNTETŐKET TAPEROLNAK, Magyar Gárda, Kedves Magyar, Magyar Gárdának, Kárpáti Harsona,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Az udvariasság alapja: önismer...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  A fák lelke  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Irgalom és ítélet  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Gaál Viktor gondolata  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  S a dalok tanulsága  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam Krisztina b...  Föld napja április 22  Április 22. a Föld napja,  Fodor Ákos költő,  Mosolyogtál már ma?  Alakot vált...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Esti kép  Idézetek a barátságról  Ma  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Vannak arcok  Két ember becsülete  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Föld napja április 22  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  S a dalok tanulsága  Bella István: Zsoltár  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  A Föld napja  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  képre írva  Jó éjszakát  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Föld napja  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Búzaszentelés  Facebookon kaptam Gizike bar...  Kellemes esti időtöltést  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Szép estét kedves látogatóimna...  Ahogy emelkedik a rezgés...  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Mosolyogtál már ma?  Rögtön puha Mézes Krémes  Minden szülő a lényével nevel.  A lelki élet nem arról szól, ....  Gondolatok az életről és szere...  Búzaszentelés  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Vannak arcok 
Bejegyzés Címkék
kordonok közé, jobbik tüntetést, dunaszerdahelyi labdarúgó, rendőrök kitalálták, kijelölt területre, árva szóval, cionistabérenc hatalombitorlók, munkájukat végzik, tüntetésre igyekvő, rendőri atrocitás, jogvédő szakértői, majomketrecekbe bemenni, beléptető kapujukat, kékek látványa, gyurcsány pénzén, magyar Himnusz, előnytelen utcai, jóval hetven, kicsi szütyőjében, kisunokájának hozott, darab üres, lába alig, nemzeti közelinek, város egyik, egész órán, tárgyilagos közszolgálatiság, rendőrök jogtalanul, magyar emberekkel, buzikhoz hasonló, elkövetkező napokban, rendezvények szervezőitől, nagyfejűt akármelyik, ottaniak tanítványai, cionista vörös, többi csak, buzijellegű akciójuk, jogvédő szervezetek, vörös cionisták, aljas trükknek, emberek annyira, ilyen aljas, buzizó rendőrnek, majomketrecen kívül, vörös csürhéjükből, libsi aljadékaikból, véreik tüdejébe, erőszakról szól, népnek olyan, szakadás helyén, cérna mielőbb, szörnyeteg népirtó, következő választásig, törvényesség látszatának, gyanútlanul kiszolgáltatott, pokol fattyúit, emberi módon, magyar embereket, kisember utolsó, munkában megfáradt, közpénzek sikkasztói, vesztegetéseket elváró, kivetkőztetésük után, beszélő szénvegyületek, spamrobotok ellen, közszolgálatiság, basáskodhassanak, majomketrecekbe, szemkilövetőnek, vesztegetéseket, kiszolgáltatott, megakadályozzák, magyarveréséhez, megbüntetésükre, dunaszerdahelyi, hatalombitorlók, visszaszorítani, kivetkőztetésük, szíveskedjenek, szénvegyületek, karpatiharsona, elérhetetlenek, tiltakozásokat, cionistabérenc, karpatiahrsona, szemcsillanást, majomketrecben, aljadékaikból, majomketrecen, magyarellenes, hazaárulóktól, palesztinként, terelgettetni, védhetetlenül, természetesen, biztosításról, sörösdobozért, szerkesztoseg, megrendelőjük, kisunokájának, csürhéjükből, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.